Politika zasebnosti

Zavezujemo se, da bodo vsi osebni podatki pridobljeni preko spletnega mesta https://excelza.si ustrezno varovani in uporabljeni izključno za opravljanje storitev, ki jih ponujamo. Zavedamo se občutljivosti narave tega področja, zato se kot upravitelj tega spletnega mesta obvezujemo, da bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) naših spletnih uporabnikov.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.

Kaj so piškotki?

Običajno spletne strani ob obisku v brskalnik uporabnika za omejen čas zbirajo ali shranjujejo določene podatke s pomočjo katerih je delovanje določene spletne strani učinkovitejše, enostavnejše ter bolj prijazno uporabniku.

Piškotki so majhne datoteke ki jih spletna stran shrani v brskalnik uporabnika. Z njihovo pomočjo omogočimo da stran deluje boljše in učinkovitejše ter je bolj prijazna do uporabnikov.

Spletna stran Excelza uporablja piškotke spletne platforme WordPress. Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete okno brskalnika. Uporabljajo se tudi piškotki GTM (vključno z Google Analytics GA4), in sicer za namene agregirane statistike obiska spletne strani.

Onemogočanje piškotkov

Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. Nastavitve za piškotke lahko spreminjate sami, v brskalniku, ki ga uporabljate:

Če piškotke izključite, so bodo nekatere možnosti spletne trgovine delovale v omejenem obsegu ali bile popolnoma onemogočene.